Köziglap.hu  
Toggle ContentToggle Content .:: Kezdőlap :: Közösségi fórumok :: Regisztráció ::.
Toggle Content User Info

Üdvözlet Anonymous

(Regisztráció)

Csatlakozás:
Legutóbbi: Gábor1991
Új, ma: 0
Új, tegnap: 0
Összes: 4550

Látogató online:
Tag: 0
Látogató: 14
Összes: 14
Ki hol van?:
 Látogató:
01: Saját beállítások
02: Hírek
03: Saját beállítások
04: Hírek
05: Saját beállítások
06: Saját beállítások
07: Fórum
08: Fórum
09: Hírek
10: Hírek
11: Saját beállítások
12: Hírek
13: Hírek
14: Fórum

Bejelentkezett admin:

Nincs jelenleg adminisztrátor!

Toggle Content Modulok

Hírek › Kedvezmények a közszféra dolgozóinak
Közigazgatás korszerűsítése

Kedvezményes autóvásárlási konstrukciók, akciós üdülési lehetõségek és sok más hasznos információ várja a köztisztviselõket és a közalkalmazottakat az interneten, méghozzá az egy új, kifejezetten az õ tájékoztatásukra létrehozott portálon.

A honlap a kozinform.hu cím alatt található, és jelenleg feltöltés alatt áll, de azért így is megtudtunk róla jó pár dolgot. Kiderül többek között, hogy miért is éri meg a közszférában dolgozni. A Közinform portál - a Köziglap-hoz hasonlóan -, a hivatalos és a könnyed stílust ötvözõ designnal várja látogatóit. Ebben a köntösben a jogszabályok olvasgatásához is megjöhet az ember kedve Mosoly."A szolgáltatások és a kedvezmények célzottan a köztisztviselõk, és közalkalmazottak részére kerültek kidolgozásra.
A kedvezmények jelentõs részét a legkedvezõbb feltételekkel a köztisztviselõk, közalkalmazottak és családtagjaik vehetik igénybe.
Törekszünk arra, hogy a közszféra dolgozói számára értékes és hasznosítható szolgáltatást nyújtsunk mind a közzétett információk mind, pedig a nyújtott szolgáltatások tekintetében." - olvashatjuk a bevezetõben.

Az autóvásárláson és utazási kedvezményeken túl oktatási és pályázati segédletet is kaphatnak az idelátogatók. Nem utolsó szempont a kedvezményinformációknál a lakásvásárlási konstrukció, hiszen ez a réteg jelentõs elõnyöket élvezhet. Aki viszont nem elégszik meg az oldal tartalmával, az elektronikus levében kérhet tájékoztatást a szerkesztõktõl, valamint információs hírlevelet is igényelhet a regisztrációs  lap kitöltését követõen.

A portál nagy elõnye az lesz, hogy a közszféra dolgozói végre egy helyrõl tájékozódhatnak a rájuk vonatkozó szabályokról, rendeletekrõl és a szférát érintõ legfontosabb információkról. Remélhetõleg az információmennyiség csak gyarapodni fog a közeljövõben ezen a portálon.

 Írta: koziglap Ideje: Szeptember 20, hétfő, 09:30:52 (15114 olvasás)

"Kedvezmények a közszféra dolgozóinak" | Belépés/Regisztráció | 0 hozzászólás
Küszöb
Minden hozzászólás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk egyet velük, és nem vállalhatunk felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Toggle Content Kapcsolódó linkek
 Kormány.hu
 Adatok: Közigazgatás korszerűsítése


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Közigazgatás korszerűsítése:
Kedvezmények a közszféra dolgozóinak

Toggle Content Cikk minősítése
Átlagos eredmény: 0
szavazatok: 0

Áldozz egy pillanatot az idődből és minősítsd a cikket

Kitűnő
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz


Toggle Content Beállítások

Toggle Content A nap híre

Toggle Content jogiforumhírek


websas.hu

Interactive software released under GNU GPL, Code Credits, Privacy Policy
PR Csoport: Hírek | Kameravilág - biztonság | Shaggy szőnyegek | varrogep88.hu | Honlap elemző teszt | Szobalevegő | Vajaiajtó | Webdesign nyíregyháza