Köziglap.hu  
Toggle ContentToggle Content .:: Kezdőlap :: Közösségi fórumok :: Regisztráció ::.
Toggle Content User Info

Üdvözlet Anonymous

(Regisztráció)

Csatlakozás:
Legutóbbi: adrkk88
Új, ma: 0
Új, tegnap: 0
Összes: 4574

Látogató online:
Tag: 0
Látogató: 32
Összes: 32
Ki hol van?:
 Látogató:
01: Hírek
02: Hírek
03: Hírek
04: Hírek
05: Hírek
06: Hírek
07: Hírek
08: Hírek
09: Hírek
10: Hírek
11: Fórum
12: Hírek
13: Hírek
14: Hírek
15: Hírek
16: Hírek
17: Hírek
18: Hírek
19: Hírek
20: Hírek
21: Hírek
22: Fórum
23: Fórum
24: Saját beállítások
25: Saját beállítások
26: Saját beállítások
27: Saját beállítások
28: Hírek
29: Hírek
30: Hírek
31: Saját beállítások
32: Hírek

Bejelentkezett admin:

Nincs jelenleg adminisztrátor!

Toggle Content Modulok

Hírek › A gyertya lángja
Gyermek és ifjúságvédelem A gyertya lángjánál

Kedd hajnali 3 óra, nézem a gyertya vidáman táncoló fényét. Na nem a hangulatvilágítás miatt ég a gyertya, hanem mert hétfőn délelőtt az áramszolgáltató kizárt a rendszerből.
A szakipari kényszervállalkozó mondta, ha kérek a szomszédaimtól és összedobnak 20.000.-ot nem köti le a vezetéket, de mire a pénzzel 10 perc után visszaértem, dolgavégeztével elment, meg sem várt hogy tudtam-e pénzt szerezni. Sajnos 5 gyerek mellett egy keresetből nagyon nehéz a közüzemi számlákat fizetni. Az ünnep miatt párom fizetése későn érkezett a folyószámlára igy már a befizetésem is késve érkezett meg a szolgáltatóhoz.

A gyertya lángjánál

Kedd hajnali 3 óra, nézem a gyertya vidáman táncoló fényét. Na nem a hangulatvilágítás miatt ég a gyertya, hanem mert hétfőn délelőtt az áramszolgáltató kizárt a rendszerből.
A szakipari kényszervállalkozó mondta, ha kérek a szomszédaimtól és összedobnak 20.000.-ot nem köti le a vezetéket, de mire a pénzzel 10 perc után visszaértem, dolga végeztével elment, meg sem várt hogy tudtam-e pénzt szerezni.
Sajnos 5 gyerek mellett egy keresetből nagyon nehéz a közüzemi számlákat fizetni. Az ünnep miatt párom fizetése későn érkezett a folyószámlára igy már a befizetésem is késve érkezett meg a szolgáltatóhoz. Már listán voltam.
Kedd hajnal hallgatom a csendet, más, szokatlan. A halak az akváriumban csocsogják a vizet, kevés az oxigén. Öntök neki egy nagy kancsóval frisset, csöpög a hűtőből az olvadó jég. Vajon hogy fogom az 5 gyerek ruháit kimosni? Iluska jut eszembe a János vitézből, patakban mossa a ruhákat.
Hallgatózok a hálók felé, neszezést hallok, rohanok a gyertyával, nehogy a pici a sötétben leguruljon, hisz még az orromig sem látok. Most átérzem a vakok helyzetét.
Még jó hogy reggel elmennek suliba, óviba, de ha főzök valamit vajon hűtés nélkűl meddig fog elállni? Jaj a tej a kicsinek, csak meg ne savanyodjon. A boltossal megbeszélem, fagyassza le. Ráér kiolvadni. A kicsi nem óvódás, vele hazajövök. Megáll a nappaliban.
-Se TV, se rádió, se gép? Tejesüveg van? Hát igen ez most kétértelmű, jól megszívtuk. Tőltök egy füles edénybe tejet. Kezem autómatikusan a piezzó gyújtó gombján.
Hoppá gyufa kell most. Kedden este párom telefonál. Megpróbálja soronkívűl kikérni a fizetését, amit csak 16-a tájt szoktak utalni. Majd holnap reggel meglátjuk igérte a titkárnő.
Szerda reggel 8 órától remegve ülök a telefonnál, csak szólalna már meg.
8:15 csörget a párom, indulhatsz szívem. 65 000.- ot vegyél le. Sűlysáp-Nagykáta 20 km ha 10-ig leérek még aznap van áram mondta a telefonba kedvesen az előadó.
Tőlem szokatlan módon nyomom a gázpedált, csak minnél előbb ott legyek. A visszakapcsolási dijjal együtt 63000.-ot fizetek, de most akkor mi lesz a többi számlával? Befizetem, nem eszünk, nem fizetem be, eszünk, de növekszik a tartozás.
Délután háromkor újra üzemben a rendszerem, megy a hűtő, indítom a mosógépet, na majd holnap porszívozok.
Figyelem a híreket, hisz két napig a parlamenti közvetítésből is kimaradtam, legalább a képviselők csatáját nem hallottam, hisz onnan a nagy házból csak a sárdobálás hallik, érdemi munka? Nem látszik.
Ezt a levelet eljuttatom az összes parlamenti képviselőnek.


Írta: Icu Ideje: április 09, szombat, 15:45:45 (2298 olvasás)

Hozzárendelt téma

Szociális témákEsélyegyenlőség

"A gyertya lángja" | Belépés/Regisztráció | 5 hozzászólás
Küszöb
Minden hozzászólás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk egyet velük, és nem vállalhatunk felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Re: A gyertya lángja (Pontok: 1 )
Szerző: Icu Ideje: április 10, vasárnap, 02:32:25
Csak szólok a gyermek a tejes *****ijára gondolt.
Ezt nyugodtan visszaírhatod. Nem kell kipontozni.
Köszönettel:Icu


Re: A gyertya lángja (Pontok: 1 )
Szerző: kismacs Ideje: Szeptember 26, péntek, 18:15:30
Édeseim, tavaly viszont volt internet kikapcsolás, majd a gázóra amit 2 hét után tudtam visszakapcsoltatni idén májusban egy újabb villany kikapcsolás, de azt mázli de nem kértek ki/visszakapcsolási díjat. Mert valaki szólt hogy hoppá én védendő fogyasztó lennék, így vittem az ügyfélszolgálatra a rgyt-s határozatot amit a hölgy megcsodált és nem értette miért lebegtetem és miért mutogatom a februári noe újságot. Tájékozódott a központtól, majd megírta a visszakapcsolási papírt. Mire Nagykátáról hazaértem áram is volt. De azt a hozzáállást a környezetemben, hogy kihez vihetném a hetünkről lekerült szennyest mosni, azt hiszitek, hogy sok segítséget kaptam? Hát nem kaptam.


Re: A gyertya lángja (Pontok: 1 )
Szerző: wuxie Ideje: Augusztus 23, csütörtök, 12:01:55
although inside of in which it s heat and pleasant? So you would love to search great whilst within proper mad hatter costume ? Essential Events Or Situations And undoubtedly females will want to appear very good should they re attending any important celebration or occasions. Can t head over to a proper firm evening meal within your UGG boots correct? And when you might have to require clientele or purchasers out for the meal or to point out them close to Indian Costumes , women halloween costumes you undoubtedly could well be sporting two pretty boots that could go over your toes with the chilly. burlesque costumes Recall that women get pleasure from matching their sneakers with all the form of apparel they can be carrying cheap couples halloween costumes . Currently being trendy and classy is crucial if you would like to impress crucial purchasers and purchasers without cheap summer clothes


Toggle Content Kapcsolódó linkek
 Adatok: Gyermek és ifjúságvédelem

A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Gyermek és ifjúságvédelem:
Új tankönyv és étkezési támogatás jövőre!

Toggle Content Cikk minősítése
Átlagos eredmény: 3.33
szavazatok: 3


Áldozz egy pillanatot az idődből és minősítsd a cikket

Kitűnő
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz


Toggle Content Beállítások

Toggle Content A nap híre

Toggle Content Partnereink
KCR-VEZSE

KCR-gportal

Mindentudó

Telefalu


Toggle Content jogiforumhírek

Toggle Content Régebbi hírek


websas.hu

Interactive software released under GNU GPL, Code Credits, Privacy Policy
PR Csoport: Hírek | Kameravilág - biztonság | Shaggy szőnyegek | varrogep88.hu | Honlap elemző teszt | Szobalevegő | Vajaiajtó | Webdesign nyíregyháza