Köziglap.hu  
Toggle ContentToggle Content .:: Kezdőlap :: Közösségi fórumok :: Regisztráció ::.
Toggle Content User Info

Toggle Content Modulok

Hírek › Leépítés, fűnyíró-elv, kacsa?
Közigazgatás korszerűsítése Most a média bűnös, ettől én még mindig nem értem, mégis leépítünk, kimondva egy számot, mert ennyi embert el kell bocsátani, miért, s mi alapján, ezt már nem tudni.

Mi az igaz, az egész kacsa?

Inkább korszerűsíteni kellene, e-közigazgatást tanulni, bevezetni minél több helyen, ehhez viszont pénz kell(ene). No és teljesítményt, hatékonyságot mérni!

Míg írnám a hír a Magyarország.hu-n jelent meg, a háttérben épp a HírTV-t hallom, ahol ismét aról beszélnek sokan dolgoznak a közszférában, s nem elég hatékonyan...


A PM cáfolja a közigazgatási leépítést


A Pénzügyminisztériumban nem készül olyan előterjesztés, amely idei vagy jövő évi leépítést javasolna a közszférában - jelentette ki Katona Tamás. Az államtitkár alaptalannak nevezte a sajtóinformációkat.
Légből kapott, rosszindulatú feltételezésnek nevezte a Pénzügyminisztérium közigazgatási államtitkára azt a sajtóinformációt, hogy a tárca tervei szerint tízezer dolgozót kell még az idén elbocsátaniuk a minisztériumoknak.


A Pénzügyminisztériumban nem készült ilyen előterjesztés, amely bármilyen létszámcsökkentésről szólna ebben az évben, vagy akár a jövő évben a közszférában, és nem is számolunk létszámcsökkentéssel - mondta Katona Tamás szombaton.


A Magyar Nemzet című napilap a birtokába jutott pénzügyminisztériumi kimutatásra hivatkozva szombaton azt írta: több mint tízezer dolgozót kell még az idén elbocsátania a minisztériumoknak. A Magyar Hírlap szintén tízezer köztisztviselő elbocsátásáról írt.


A költségvetés jövő évi tervezésénél sem számolunk ilyen létszámcsökkentéssel, tehát ez egy légből kapott és rosszindulatú feltételezés - jelentette ki a közigazgatási államtitkár.
Írta: mgiz Ideje: Július 18, hétfő, 23:15:23 (640 olvasás)

Hozzárendelt téma

Közigazgatás korszerűsítése

"Leépítés, fűnyíró-elv, kacsa?" | Belépés/Regisztráció | 0 hozzászólás
Küszöb
Minden hozzászólás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk egyet velük, és nem vállalhatunk felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Toggle Content Kapcsolódó linkek
 Kormány.hu
 Adatok: Közigazgatás korszerűsítése


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Közigazgatás korszerűsítése:
Kedvezmények a közszféra dolgozóinak

Toggle Content Cikk minősítése
Átlagos eredmény: 0
szavazatok: 0

Áldozz egy pillanatot az idődből és minősítsd a cikket

Kitűnő
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz


Toggle Content Beállítások

Toggle Content A nap híre

Toggle Content jogiforumhírek


websas.hu

Interactive software released under GNU GPL, Code Credits, Privacy Policy
PR Csoport: Hírek | Kameravilág - biztonság | Shaggy szőnyegek | varrogep88.hu | Honlap elemző teszt | Szobalevegő | Vajaiajtó | Webdesign nyíregyháza