Köziglap.hu  
Toggle ContentToggle Content .:: Kezdőlap :: Közösségi fórumok :: Regisztráció ::.
Toggle Content User Info

Üdvözlet Anonymous

(Regisztráció)

Csatlakozás:
Legutóbbi: adrkk88
Új, ma: 0
Új, tegnap: 0
Összes: 4574

Látogató online:
Tag: 0
Látogató: 23
Összes: 23
Ki hol van?:
 Látogató:
01: Fórum
02: Hírek
03: Content
04: Kezdőlap
05: Content
06: Content
07: Saját beállítások
08: Fórum
09: Fórum
10: Fórum
11: Fórum
12: Content
13: Fórum
14: Hírek
15: Fórum
16: Fórum
17: Content
18: Content
19: Content
20: Hírek
21: Fórum
22: Hírek
23: Fórum

Bejelentkezett admin:

Nincs jelenleg adminisztrátor!

Toggle Content Modulok

Hírek › majorevi@citromail.hu
Gyermek és ifjúságvédelem Üdvözlöm Önöket, mint a FIGYELJ RÁNK! - Különélő szülők és gyermekeik érdekvédelmi Egyesületének elnöke.

Egyesületünk most alakult, május 20.-án, jelenleg bejegyzés alatt állunk. De megjelenésünkkel olyan tömegeket mozgattunk meg sajnos, amit álmainkban sem mertünk gondolni. Érdemes bekukkantani honlapunkra (www.figyeljrank.gportal.hu) , mely jelenleg még szerkesztés alatt van, de cca egy hét alatt több mint 400 látogatónk volt, s özönével érkeznek a megkeresések, az élettörténetek, a fura jogi procedúrák, melyekben soha nem a gyermek érdeke volt az elsődleges .

Egyesületünk célja a különélő szülők és gyermekeik érdekvédelme, érdekképviselete, különböző - a gyermekek érdekeit szolgáló - figyelem felhívó tevékenység, a jogi anomáliák megszüntetésére, törvénymódosító javaslatok megtétele, más, hasonló célokért dolgozó egyesületekkel való együttműködés.
Céljaink megvalósítása érdekében az egyesület szándéka felhangosítani azon szülők és gyermekeik hangját, akik a gyermeknevelésben egyedül maradtak, anyagi illetve mentális hátrányt szenvednek, és ezek fontosságára a társadalom figyelmét felhívni.

Jó magam, mint az egyesület életrehívója 9 éve küzdök a gyermekeim érdekében, 9 éve sikertelenül

Május 4-5-én részt vettem Brüsszelben a Szegénységben élők VI. Európai Találkozóján, ahol saját családom történetén keresztük próbáltam bemutatni sok száz csonka család életének elsilányításának okait.
Jelenleg a hajléktalanság küszöbén élek gyermekeimmel, bár becsülettel dolgozom a győri Hajléktalanokat Segítő Szolgálatnál, egy gyermek és ifjúsági telefonos lelkisegély szolgálatnál és a Magyar Szegénységellenes Hálózatában regionális koordinátorként.

Perbe hívtam a Magyar Köztársaság jogrendszerét. hiszen a jog ad lehetőséget a családot elhagyó szülő anyagi kilépésére is a családból.

Kérem segítségüket ahhoz, hogy minnél szélesebb körben tudomást szerezzenek az egyesület létezéséről, hiszen bizonyos vagyok abban, ha statisztikailag is bizonyítani tudjuk, mennyi család kerül a perifériára,- gyermektartás elmaradás miatt - , akkor a törvényhozók is gyermekeink mellé állnak.

Ma Magyarországon nem létezi kikényszerítő lehetősége a jogrendszernek, s amikor ezt felismertem, kértem törvénymódosítást.
Válaszként azt kaptam az Igazságügyi és Rendészeti Minisztériumból, hogy mivel az apa nem kényszeríthető munkára, és ha az apai nagyszülőktől is sikertelen a gyermektartás behajtása, úgy küldjem el gyermekeimet dolgozni, vegyenek fel diákhitelt, alkalmasint én is elmehetek még dolgozni.

Nos, ezen szeretne egyesületünk változtatni.

Köszönöm, ha segítségünkre lesznek.

Üdvözlettel

Rugyainé Major Éva
Győr. Rákóczi F. u. 27-
06 70 597 79 75 vagy
06 30 691 02 90

majorevi@citromail.hu
elnokfigyelrank@freemail.hu
www.figyeljrank.gportal.hu


Írta: Anonymous Ideje: Június 10, vasárnap, 22:33:03 (3861 olvasás)

Hozzárendelt téma

Gyermek és ifjúságvédelem

"majorevi@citromail.hu" | Belépés/Regisztráció | 1 hozzászólás
Küszöb
Minden hozzászólás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk egyet velük, és nem vállalhatunk felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Re: majorevi@citromail.hu (Pontok: 1 )
Szerző: wuxie Ideje: Augusztus 23, csütörtök, 12:34:38
sailor Costumes am Tweeds clothes is almost precisely the same with refined nation dwelling funny halloween costumes . It can be as chosen today as when it absolutely was learned in Eighteenth century. black strapless dress funny mens halloween costumes Tweed will be the cloth choice of all because of to its longevity. It truly is truly developed by Scottish weavers who required to make heavier material which will go well with their environment. Tweeds apparel can be quite beneficial to countries which have truly cool environment due to the fact it could make warmth inside your physique whenever they ll have it as garments. It's got a warming influence which could deal with your entire body and provide defense throughout the climate. For a few years, tweeds outfits happen to be a mode by now. sexy stocking socks They've normal colors and tones. These are currently well- woman pirate costume


Toggle Content Kapcsolódó linkek
 Adatok: Gyermek és ifjúságvédelem

A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Gyermek és ifjúságvédelem:
Új tankönyv és étkezési támogatás jövőre!

Toggle Content Cikk minősítése
Átlagos eredmény: 4.90
szavazatok: 21


Áldozz egy pillanatot az idődből és minősítsd a cikket

Kitűnő
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz


Toggle Content Beállítások

Toggle Content A nap híre

Toggle Content Partnereink
KCR-VEZSE

KCR-gportal

Mindentudó

Telefalu


Toggle Content jogiforumhírek

Toggle Content Régebbi hírek


websas.hu

Interactive software released under GNU GPL, Code Credits, Privacy Policy
PR Csoport: Hírek | Kameravilág - biztonság | Shaggy szőnyegek | varrogep88.hu | Honlap elemző teszt | Szobalevegő | Vajaiajtó | Webdesign nyíregyháza