Köziglap.hu  
Toggle ContentToggle Content .:: Kezdőlap :: Közösségi fórumok :: Regisztráció ::.
Toggle Content User Info

Üdvözlet Anonymous

(Regisztráció)

Csatlakozás:
Legutóbbi: adrkk88
Új, ma: 0
Új, tegnap: 0
Összes: 4574

Látogató online:
Tag: 2
Látogató: 9
Összes: 11
Ki hol van?:
 Tag:
 Látogató:
01: Hírek
02: Fórum
03: Content
04: Content
05: Fórum
06: Saját beállítások
07: Hírek
08: Content
09: Fórum
Rejtett: 2
Bejelentkezett admin:

Nincs jelenleg adminisztrátor!

Toggle Content Modulok

Hírek › Közigazgatási állásportál!
Munkanélküliség, foglalkoztatás Új honlap indult, a KÖZIGÁLLÁS, ahol néhány törvényi kivételtől eltekintve az összes, közalkalmazotti és köztisztviselői álláshelyre vonatkozó pályázat szerepel.
www.kozigallas.gov.hu

Elindult a Közigazgatási Állásportál

A Miniszterelnöki Hivatal személyügyi államtitkársága elindította a KÖZIGÁLLÁS honlapot, ahol néhány törvényi kivételtől eltekintve az összes, közalkalmazotti és köztisztviselői álláshelyre vonatkozó pályázat szerepel.

A Miniszterelnöki Hivatal Kormányzati Személyügyért Felelős Államtitkársága 2008 januárjában elindította a KÖZIGÁLLÁS honlapot, ahol egy helyen, kereshető formában szerepelnek a közigazgatási állásajánlatok. A köztisztviselők és a közalkalmazottak felvételének új, internetes pályáztatási és kiválasztási rendszerében - kevés törvényi kivételtől eltekintve - minden közalkalmazotti és köztisztviselői álláshelyre vonatkozó pályázatot közzétesznek, ezzel biztosítva, hogy minden érdeklődő egy helyen szerezzen tudomást a közszférán belüli pályázati lehetőségekről. A rendszer amellett, hogy a magánszemélyeknek megkönnyíti az elhelyezkedést a közszférában, az intézményeknek is segítséget nyújt a megfelelő jelöltek felkutatásához.

A www.kozigallas.gov.hu címen elérhető oldalon bejelentkezés nélkül is kereshetők az üres álláshelyek, a részletes keresőben az elvárt képzettség, elvárt tapasztalat, a munkavégzés helye, a jogviszony időtartama és a foglalkoztatás jellege szerint is böngészhetünk.

KSZK-információk
Magánszemélyeknek: (36-1) 443-26-96
Intézményeknek: (36-1) 443-26-95
(36-1) 443-26-86
(36-1) 443-26-85

Levelezési cím:
KSZK
Személyügyi Szolgáltató Igazgatóság
1133 Budapest, Hegedűs Gy. u. 79-81.

Fax: (36-1) 443-26-72
Internet: www.kszk.gov.hu
E-mail: info.kozigallas@kszk.gov.hu

A regisztrált felhasználóknak több szolgáltatást kínál az oldal Az oldal nyújtotta lehetőségeket regisztráció után lehet igazán kiaknázni. A KÖZIGÁLLÁS adatbázisába minden magyar állampolgár regisztrálhat, aki cselekvőképes, legalább középiskolai végzettséggel rendelkezik és büntetlen előéletű. A regisztráció során a személyes adatok mellett a képzettségre és a jelenlegi pozícióra vonatkozó információkat is megadhatjuk, a Kiegészítő információk menüpontban pedig a nyelvtudásról, a számítógépes ismeretekről, jogosítványról és a személyes hobbinkról közölhetünk részleteket. Lehetőség van motivációs levél feltöltésére is.

A regisztráció során az álláskereső nyilatkozhat arról, hogy feltöltött adatai bekerüljenek-e a toborzási adatbázisba, ezáltal hozzáférhetővé váljanak-e az épp munkatársat kereső intézmények számára. Ha ezt nem engedélyezi, akkor adatai, életrajza csak akkor lesz elérhető az intézmények számára, ha személyesen küld pályázatot valamelyik álláshelyre. Forrás: Magyarország.hu


Írta: mgiz Ideje: Január 26, szombat, 01:40:16 (14803 olvasás)

Hozzárendelt téma

Munkanélküliség, foglalkoztatásKözigazgatás korszerűsítése

"Közigazgatási állásportál!" | Belépés/Regisztráció | 1 hozzászólás
Küszöb
Minden hozzászólás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk egyet velük, és nem vállalhatunk felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Re: Közigazgatási állásportál! (Pontok: 1 )
Szerző: wuxie Ideje: Augusztus 23, csütörtök, 11:53:06
even be an incredible offer of up-and-coming manufacturers which might be generating names for on their own inside the swimwear division. Back again then, swimwear was principally to the function of dressing in one thing to swim, mens fashion clothing Kids costume and types like Speedo and Nike would generally have types which had been largely modest and experienced total protection. baby bat costume ? halloween store Vinyl Latex Lycra catsuit fetish Lately we ve more moderen makes that consider splashes of colour and establishing the attractive appearance. ? A well-known model would be the, a line of gowns by Jessica Allen. ? It truly is surely acknowledged for advertising their apparel in separates sexy disney costumes . Therefore you will be able to get yourself a bikini or tankini individual from their bottoms. womens devil costume ? Should you may be some thing of the trendsetter, puppy halloween costumes adult costumes halloween you do not


Toggle Content Kapcsolódó linkek
 Adatok: Munkanélküliség, foglalkoztatás

A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Munkanélküliség, foglalkoztatás:
Kedvezmény a nyugdíj előtti években a közszférában dolgozóknak

Toggle Content Cikk minősítése
Átlagos eredmény: 2
szavazatok: 3


Áldozz egy pillanatot az idődből és minősítsd a cikket

Kitűnő
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz


Toggle Content Beállítások

Toggle Content A nap híre

Toggle Content Partnereink
KCR-VEZSE

KCR-gportal

Mindentudó

Telefalu


Toggle Content jogiforumhírek

Toggle Content Régebbi hírek


websas.hu

Interactive software released under GNU GPL, Code Credits, Privacy Policy
PR Csoport: Hírek | Kameravilág - biztonság | Shaggy szőnyegek | varrogep88.hu | Honlap elemző teszt | Szobalevegő | Vajaiajtó | Webdesign nyíregyháza