Hatósági jogkör gyakorlása társasházak és lakásszövetkezetek életében
Január 23, szombat, 19:46:12

Írta: mgiz

Hatósági jogkör gyakorlása társasházak és lakásszövetkezetek életében II. Országos Konferencia[u]

A társasházak, lakásszövetkezetek működése hosszú évek óta esetenként kriminalizálódott, néhol ellehetetlenült, másutt kaotikus helyzetek alakultak ki. Ezt örökölte jogszabály alapján a jegyzői apparátus, ami egyrészt egy sor újabb terhet tett szegény közszolgáink nyakába, másrészt kialakult gyakorlat híján minden fél számára meglepetéseket tartogatott.Célunk a társasházak és lakásszövetkezetek egyre átláthatóbb és gördülékenyebb munkájához muníció, egymás szempontjainak megismerése és a gyakorlati megoldások bemutatása.A konferencián és a konferenciával lehetőséget kívánunk biztosítani ahhoz, hogy az önkormányzatok munkatársai és a témakör iránt érdeklődő más szakemberek és az érintettek közvetlenül

is tájékoztatást és naprakész információkat kapjanak az őket érintő aktuális kérdésekről elméleti és gyakorlatorientált megközelítésben egyaránt.

Hatósági jogkör gyakorlása társasházak és lakásszövetkezetek életében'' II. Országos Konferencia
Budapest, 2016. február 4.

Honlap: http://www.etalon95.hu/tarsashazak/A társasházak, lakásszövetkezetek működése hosszú évek óta esetenként kriminalizálódott, néhol ellehetetlenült, másutt kaotikus helyzetek alakultak ki. Ezt örökölte jogszabály alapján a jegyzői apparátus, ami egyrészt egy sor újabb terhet tett szegény közszolgáink nyakába, másrészt kialakult gyakorlat híján minden fél számára meglepetéseket tartogatott.


Célunk a társasházak és lakásszövetkezetek egyre átláthatóbb és gördülékenyebb munkájához muníció, egymás szempontjainak megismerése és a gyakorlati megoldások bemutatása.

A konferencián és a konferenciával lehetőséget kívánunk biztosítani ahhoz, hogy az önkormányzatok munkatársai és a témakör iránt érdeklődő más szakemberek és az érintettek közvetlenül

is tájékoztatást és naprakész információkat kapjanak az őket érintő aktuális kérdésekről elméleti és gyakorlatorientált megközelítésben egyaránt.


Szakmai koordinátor: Békési Béla elnök (Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezete)


Helyszín: Hunguest Hotel Griff, Smaragd terem (1113 Budapest, Bartók Béla út 152.)


Amennyiben további kérdéseik lennének, készséggel állunk rendelkezésükre.


A további sikeres együttműködés reményében, tisztelettel:Várhegyi László

cégvezető

Etalon '95 Kft.

1311 Budapest, Pf. 8

Content received from: Köziglap.hu, http://www.koziglap.hu